Kend din skygge – og stå stærkere i livet

Er det på tide at du siger farvel til drænende overbevisninger fra fortiden, og goddag til balance, flow og mere energi.

Og kan du måske genkende dette?

 • Du bliver irriteret på manden – også over små ting, der pludselig bare vokser sig større og større.
 • Du har ingen tålmodighed over for dine børn, og bliver ramt af dårlig samvittighed, når du – igen – har skældt dem for meget ud.
 • Du føler dig udenfor i sociale sammenhænge, f.eks når kolleger eller venner mødes uden dig.
 • Du bliver ramt af dit barns pædagogs blik, når du igen har glemt gummistøvler og regntøj, og du derefter ryger ud i ”det her skal aldrig ske igen strategien”, hvorefter du knokler som en gal for at fremstå som den gode og perfekte mor.
 • Du oplever at dine kolleger stopper snakken, så snart du træder ind af døren, og er med det samme sikker på at de taler om dig, og føler dig dermed ikke som en del af fællesskabet.

Der er utallige situationer i livet, hvor vi bliver ramt på hinanden, og fordi vi aldrig har lært et indvendigt oprydningsarbejde, ryger vi ud i alle mulige uhensigtsmæssige strategier der skaber ballade i dit liv på alle mulige måder.

Når du arbejder med skygger, så lærer du at se bagom situationen og ind i, hvorfor du reagerer, som du gør. Du tager så at sige bolden over på din egen banehalvdel, så du bedre kan agere i situationen i stedet for at reagere.

Men hvad er egentlig en skygge?

En skygge er en del, eller en egenskab i dig selv du ikke vil være ved. Det er egenskaber du dømmer i dig selv og andre, og som gør at du ryger du ud i alle mulige strategier, for ikke at komme i kontakt med det.

På dette kursus lærer du, hvordan du selv kan arbejde med dine skygger, og fordelene ved skyggearbejde er mange:

 • Du får større adgang til selvkærlighed
 • Du lærer hvorfor du selv og andre mennesker reagerer som de gør.
 • Du bliver bedre til at takle konflikter
 • Du bliver i stand til at sætte klare og sunde grænser
 • Du bliver ikke så let ramt af andre mennesker og følelser som irritation, vrede, skam m.m minimeres.
 • Du lærer dine uhensigtsmæssige startegier i livet at kende og hvordan du kommer ud af dem.
 • Du opnår mere ro, balance og energi.

Kurset er inddelt i ialt 6 moduler

Modul 1

I modul 1 får du en grundig introduktion til skyggearbejde. Du lærer hvad skygger er og hvordan de er opstået, så du lettere kan identificere dine egene skygger.

Modul 2

Modul 2 handler om de strategier du bruger for at komme væk fra de følelser du ikke vil være med. Det er de strategier der skaber al balladen i dit liv, og som du nu skal sætte en stopper for.

Modul 3

Vi arbejder videre med strategierne fra modul 2, hvordan du kommer ud af dem, og du lærer at tage skridtet ud af skyggen, så du ikke længere skal bruge energi på at være noget som du ikke er. Du er hel og indeholder alt.

Modul 4

Det her modul er spækket med øvelser, der nemt får dig til at få øje på dine egne skygger og hvordan du arbejder videre med dem, så du bliver i stand til at se dine skygger i øjnene, og få dem frem i lyset, så de ikke længere forhindrer flow, lethed og balance.

Modul 5

Her tager vi fat i parforholdet og de udfordringer der følger med. Modulet kan bruges i alle relationer, men skygger kommer ofte og klarere til udtryk i parforholdet, og især når i får/hvis i har børn.

Modul 6

Handler om forhindringer for fællesskabet, og om hvordan du træder ud af forhindringen for fælleskabet. Du lærer hvorfor konflikter opstår og hvordan de opløses.

Når du køber kurset, får du adgang til intro samt modul 1. De efterfølgende moduler, lander herefter i din indbakke hver uge.

Nysgerrig?

Så kom med og få gjort op med gamle strategier, overbevisninger og fastlåstheder, og giv dig selv en gave for livet, som lukker op for at finde tilbage til dig selv, og din kerne med alt hvad du indeholder.

Normalprisen er 799,- , men i øjeblikket kan du få hele herligheden til en særpris til kun 299,- inkl. bonusmodulet “Spejlteorien”.

Men skynd dig, rabatten udløber d. 10/7.

                                                                Skal du med?