Om mig

”At være sig selv i en verden, der hele tiden prøver at gøre dig til noget andet, er dit livs største præstation” Ralph Waldo Emerson

Min egen historie

Da jeg startede min egen personlige udvikling, følte jeg at jeg sad fast i et hamsterhjul.

Hverdagen drønede derudaf, og det eneste jeg så frem til var weekenden.

Jeg havde utallige punkter på to-do-listen, sørgede for mine børns behov, sørgede for at lave praktiske ting i huset, forsøgte at fordele sol og vind lige imellem familie og venner, sørgede for at være en god kollega, sørgede for altid at tilpasse mig de fleste sammenhænge, gjorde en hel masse for at andre ikke skulle opdage at jeg ikke havde overskud, og havde generelt mine antenner ude i alle andre end jeg selv.

Det medførte at jeg ofte blev irriteret, træt og sur – altså kun på dem derhjemme. Over for de andre skulle jeg nok stramme balderne. De andre skulle jo ikke opdage at jeg ikke var alt det som jeg selv satte på en piedestal, og som jeg var overbevist om andre også gjorde.

Men det gjorde at jeg blev mellemtilfreds. Jeg var ikke ægte glad.

Det blev tydeligt for mig da mine piger blev ældre. Nogle gange når jeg blev færdig med mine lange to-do-lister, og pigerne ikke lige var hjemme, blev jeg rastløs. Åh, så frygtelig rastløs. Jeg anede ikke hvad jeg skulle kaste mig over.

Jeg vidste pludselig ikke hvem jeg var og hvad jeg havde lyst til. Og det var skræmmende. I forsøget på at please alle andre, for at være en god nok mor, kone, datter, veninde, kollega osv. havde jeg glemt mig selv.

Jeg havde simpelthen sat alle mine egne behov til side og havde prioriteret alle andre over mig. Jeg havde glemt at lytte til mig.

Det var der, jeg lyttede til mig for første gang i mange år. Og begyndte at handle på det jeg mærkede, og startede min egen rejse mod et liv og et jeg, der var mere tro mod sig selv end nogensinde før.

Det var og er ikke et over-night projekt og heller ikke et quick fix – men det er en befriende følelse at kunne være sig selv og stå fast med alt hvad det indebærer, selv at have magten til at skabe det liv du drømmer om, med balance, indre ro, en stærk rygrad og et varmt hjerte.

For der er en vej ud. Der findes metoder til at slippe gamle mønstre og fastlåstheder. Og jeg ville elske at hjælpe dig igennem din proces.

Min faglige baggrund

Jeg er uddannet mentor og terapeut ved Rikke Klindt. Det er en knap 3 års uddannelse, hvor egen-terapi er en stor del af uddannelsen. Det betyder at jeg både har trænet teorierne og metoderne i praksis, men også mærket dem på egen krop.

Derudover er jeg er uddannet sygeplejerske i 2004, og har siden arbejdet med mennesker på den ene eller anden måde. Jeg har arbejdet med ældre med psykiatriske diagnoser, arbejdet med kirurgiske og medicinske specialer, jeg har arbejdet med raske mennesker, og ud over mit arbejde som terapeut, arbejder jeg fortsat som sygeplejerske. Jeg elsker at kunne gøre begge dele <3

Jeg har en ægte og oprigtig interesse for mennesker deres baggrund og historier, og jeg vil gøre mit allerbedste for at skabe et trygt, ærligt og kærligt rum for dig.

Jeg har taget flere forskellige kurser som hjælper dig og dit nervesystem i ro, og som du kan læse mere om under fanen “Jeg tilbyder”

2004 – Bachelor i sygepleje ved Ribe Amts sygeplejeskole

2018 – Grundforløb i selvværd ved Rikke Klindt (1. år af terapeutuddannelsen)

2019 – Selvværds- og trivselsmentor ved Rikke Klindt (2. år af terapeutuddannelsen)

2020 – Traumeterapeut ved Rikke Klindt (3. år af terapeutuddannelsen)

2021 – NADA – stresslindrende øreakupunktur ved NADA Danmark

2022 – Japansk lifting ved Tina Kirstine

2022 – Aromatouch Technique ved Dortea Uggerhøj i samarbejde med doTERRA

2022 – Rygestoprådgiver ved Kræftens bekæmpelse (jeg rådgiver dig og du får understøttende behandling i form af NADA)

2023 – Access BARS practitioner

2023 – Yin yoga instruktør ved Yoga Unlimited